Ruud Visser

Vloer & Raamdecoratie

Over ons

“Ruud Visser, Vloer en Raamdecoratie” is een familiebedrijf uit Almere, waarvan de eigenaresse Virginia zelf een zeer ruime ervaring heeft op het gebied van confectioneren van alle vormen van raamdecoratie (overgordijnen, vitrages, vouwsystemen, draperieën , bogen ) tot het vervaardigen van diverse accessoires zoals kussens, spreien, lus gordijnen en eventuele op maat gevraagde confectie werkzaamheden (bv. hemel gordijnen). Door het bedrijf relatief klein te houden, en onze vakmensen en kennis dan ook te behouden, garanderen wij hoogwaardige kwaliteit en in het bijzonder onze uitstekende service. Ambachtelijke producten die je nergens meer kunt laten maken, zoals de klassieke “M”-model vitrage, de sluiervitrage of de befaamde “Amsterdammertje”, kunt u nog steeds door ons eigen atelier laten vervaardigen. Mede door ons uitgebreide machinepark die alleen bestaat uit zeer moderne fabrieksmachines, kunnen wij elke stofsoort aan die je tegenkomt in de huidige raamdecoraties. Naast het leveren van allerlei vormen van raamdecoratie (onder andere rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezien, plisse, duette etc), zijn wij tevens leverancier van laminaat, tapijten en PVC-vloeren (gerenommeerde merken) om onze klanten van vele gemakken te voorzien. Wij leveren aan particulieren en werken tevens samen met diverse stylistes (bv. ' chique en sjofel')  en interieurontwerpers (bv. Annders Interieurontwerp)

 

Wilt u meer weten? Bel ons dan op onderstaand telefoonnummer of zend een e-mail.

Telefoon: (036) - 53 00 312
E-mail:  Afdeling verkoop: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Klantenondersteuning / Webbeheerder : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres: Markerkant 12 03-01
1314 AJ Almere-Stad