Ruud Visser

Vloer & Raamdecoratie

Luxaflex & Unilux

UNILUX

FOCUS OP KWALITEIT EN INNOVATIE VOOR UW HOR
Unilux Nederland BV ontwikkelt en fabriceert horren voor de vakhandel, de woninginrichter, zonweringsleverancier of kozijnenleverancier die alleen het beste wil op horrengebied voor zijn klanten.

Met innovatieve kwaliteitsprodukten houdt Unilux al 22 jaar vliegende insekten buiten. Een hor zorgt voor een gezonde nachtrust zonder muggen, geen pijnlijke steken van wespen en geen onhygiënische vliegen meer in huis. Unilux is de specialist voor uw rolhorren, plisse-hordeur of raamhor. Kom snel langs en bekijk het uitgebreide assortiment en maak de keuze voor een hor.
 
Luxaflex
Luxaflex staat voor kwaliteit, vakmanschap, duurzaamheid en maatwerk.

Uw Luxaflex-dealer maakt u wegwijs in de mogelijkheden van de ver-schillende modellen, adviseert over de stofkeuze en het kleurgebruik. De dealer komt bij u thuis de maten opnemen en eventueel monteren indien gewenst. Onze produkten worden gemaakt om lang mee te gaan. Continue research, ontwiklkeling, verbetering, controle, schitterende ontwerpen en het gebruik van de best materialen maken dat een keuze voor Luxaflex een garantie voor kwaliteit is !