Ruud Visser

Vloer & Raamdecoratie

Panelen & Vouwgordijnen

Panelen / Collectie
Wat zijn paneelgordijnen eigenlijk ? Paneelgordijnen zijn gemaakt van brede vertikale banen stof die achter elkaar geschoven kunnen worden. Elk paneel is voorzien van een verzwaring aan de onderkant om het doek een strak aangezicht te geven. De panelen hangen in een rail met meerdere sleuven waarbij de diverse panelen zich langs elkaar kunnen bewegen.  Onze collectie biedt een ruime keuze in transparante, uni, structuur en gedessineerde stoffen. Tevens hebben wij stoffen die vlamvertragend zijn.

Panelen / Toepassingen
Panelen worden niet alleen gebruikt als zonwering, maar ook als afscheidingswand of decoratie. Door gebruik te maken van verschillende maten, kleuren en designs, worden er diverse sferen in uw huis of kantoorruimte gecreeerd waar u en uw medebewoners zich direct in thuis voelen.

Vouwgordijnen 
Vouwgordijnen zijn op de eerste plaats functioneel aangezien u met deze raamdecoratie de volledige controle heeft over natuurlijk licht. Daarbij zijn ze uiterst decoratief vanwege de vele mogelijk uitvoeringen: met of zonder baleinen geplaatst aan voor- of achterzijde, met of zonder volant, gevoerd of niet gevoerd. Daarbij zorgen de verscheidenheid in kleur en dessins voor een optimale aansluiting aan ieder type interieur, modern of klassiek. De perfecte optreksystemen dragen verder zorg voor het probleemloos ophalen en neerdalen van uw vouwsysteem. Met uiterste zorgvuldigheid worden de vouwsystemen in ons eigen atelier gemaakt tot een ongekende lengte van maximaal 5 meter ! Hierbij dient rekening te worden gehouden met stoffen die een lengte van 1.40 mtr (of korter) zijn. Eventuele naden zijn dan niet uitgesloten welke overigens zoveel mogelijk in de baleintunnel worden weg gewerkt.