Ruud Visser

Vloer & Raamdecoratie

Jaloezieën & lamellen

Jaloezieën LamellenMet horizontale jaloezieën kiest u voor functionaliteit en duurzaamheid in combinatie met sfeer. Hoogwaardige onderdelen in een robuuste constructie garanderen een lange levensduur. Jaloezieen kunnen gebruikt worden in diverse woonruimtes: Woonkamer, badkamer, als scheidingswand of in uw werkplaats.
U geniet van een vrij uitzicht zonder inkijk en de gewenste lichtinval is zelf te bepalen.
Door bijvoorbeeld het bovenste deel van de jaloezie te sluiten om direct invallend zonlicht en warmte te weren, kan het onderste gedeelte geopend blijven om het uitzicht naar buiten niet te belemmeren. Er is een ruim aanbod van verticale jaloezieën in stof, aluminium en kunststof in meer dan 100 kleuren.

Onze collectie aan horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in aluminium, hout, textiel en kunststof. Deze sfeermakers zorgen voor een zachte filtering, waardoor u diffuus en sfeervol licht in huis krijgt. De praktische eigenschappen van horizontale jaloezieen zijn alom bekend :
- Zorgen voor een perfect lichtregeling
- Dragen een steentje bij aan de temperatuurbeheersing in huis of kantoor
- in gesloten toestand zorgen ze voor optimale privacy
Onze jaloezieen zijn verkrijgbaar in bijna alle kleuren van de regenboog:van sneeuwwit tot diepzwart, van zonnig geel tot diepzee blauw.
Creeer uw eigen persoonlijke sfeer met de juiste kleurkeuze.

Verticale LamellenLamellen
De functie van verticale lamellen is in principe gelijk aan die van de horizontale jaloezien en zorgen voor een bijzonder aangename sfeer. Natuurlijk kun je met verticale lamellen het licht sturen, omdat je ze 180° kunt draaien. Woon- of slaapkamer, kantoor of winkelruimte; verticale jaloezieën kunnen werkelijk overal toegepast worden. Grote ramen laten zich met verticale jaloezieën eenvoudig bekleden. Door het duurzame materiaal heb je jarenlang plezier van je aanschaf.
Lamellen zijn verkrijgbaar in diverse designs en kwaliteiten (PVC, stof aluminium) met verschillende transparanties voor alle mogelijke toepassingen. Past overal.
Ook voor schuine en onregelmatig gevormde ramen zijn lamellen een ideale oplossing. Het railsysteem bij verticale lamellen is zo veelzijdig dat je twee verschillende lameltypes in één rail kunt hangen. Tevens zijn lamellen zeer eenvoudig zelf te plaatsen.
Lamellen